Nadia Ali


Helt galet...Det var 10 dagar sedan jag skrev på bloggen. Fy skäms på mig. Få se om nån hittar tillbaks igen. Men jag har en ganska bra anledning till det iallafall.
Senaste tiden har vi suttit dag och natt i studion för att färdigställa några låtar. Vi hade 1,5 vecka att göra 5 låtar. Nu har det gått två veckor och vi har 2,5 låtar kvar. Det går inte fortare tydligen för att man är under press.

Men shit vilka roliga projekt. En remix till Kate Ryan, göra klart min kommande singel och tre låtar till en av mina "all time" favorit sångerskor, Nadia Ali.

När jag var i Miami träffade vi upp henne och hennes manager efter lite mailkontakt. Tanken var att vi kanske skulle få göra en remix till henne. Samtalet slutade där med att vi kunde testa göra en låt till henne. För skojs skull.

Så blev fallet. Vi kom hem och började knåpa ihop en låt. De gillade den och bums fick vi uppdrag att göra två låtar till. Och allt skulle vara klart innan 1:a Maj.
Ja, det sket sig men under resans gån mailar Nadias manager och säger: "Alex, your production will be Nadias next single released in June."

Helt bissart! Nadia Ali och jag liksom!
Nu tänker många, vem är denna Nadia Ali? Om jag säger Iio med låten Rapture så vaknar några till liv. Om jag visar videon så kommer alla säga: aaaa den låten är ju skitbra. Så här kommer först Rapture och sedan hennes senast släppta singe "Love Story" 
Blogg listad på Bloggtoppen.se