Bad bad me!


Sjukt dålig på att blogga senaste tiden. Jag har skällt ut mig själv flera gånger.


Äntligen börjar vi bli klara med Nadia Alis låtar. Har kännts som ett evighetsprojekt.


Hur mycket lättare är inte livet när solen skiner? I fredags var det mulet, regnigt och bara allmänt äckligt. Varför är jag så väderberoende? Jag kände mig mulen, regnig och bara allmänt äcklig. Fick inte ett skit gjort och all gick åt skogen...

Idag, 25 grader varmt. Soligt och vindstilla, jag likaså. Livet är fantastiskt!


Idag har vi hämtat nycklarna till vår nya studio. Hädanefter är vi sambos med Ace of Base. Enda problemet kommer vara arbetsmoralen under sommaren då studion ligger ett stenkast från Djurgården. Känns som det kommer bli en del glass på en parkbänk närmaste tiden.

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se