Spotify & Tracks

Det hände nåt med mig efter Miamiresan...Jag tror jag fortfarande har jetlag. Jag orkar inte skriva bloggen på engelska. Hmm..får nog ta mig i kragen, dricka ett par Redbull och köra igång.

Höll på att tomsurfa på Spotify och sökte på Alex Sayz. Vips kom hela Fascination-singeln fram. För er som inte orkar skriva in "Alex Sayz" i sökfältet... här är en direktlänkFascination var ju med på Tracks i lördags. Tack för alla röster! Men till kommande vecka får vi nog köra lite hårdare. Fascination snubblade precis vid mållinjen och hamnade på 21:a plats. Det är fantastiskt egentligen att den hamnade på listan överhuvudtaget. En trance-ig, progressive houselåt tillsammans med alla indiepop och schlagerlåtar a´la P3. Men nu har jag fått blodad tand och vill mer! Det är ju fasiken möjligt!

Så mellan lördag kl. 14:00 och måndag kl. 14:00 ska vi hjälpas pt att rösta. Right?...right...Klicka på bilden för förra veckans lista.

Alex Sayz dj blogg

www.alexsayz.com

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se