Reflektion

Bra att titta i backspegeln och avsluta det som inte är avslutat.
Ska svara på några kommentarer idag och gå igenom mitt problem med kladdkaka.

I samband med att jag la ut senaste podcasten skrev en anonym:
"Bra urval av låtar, fast en Tiësto hade inte skadat ;) Kör du live något? Var och när i så fall?"
Du har rätt anonym. Jag borde kört Tiesto, då jag använt någon av hans produktioner i tidigare podcasts. Men när jag mixade den senaste kände jag inte att det fanns nåt Tiesto som passade in i resten av mixen. Men jag lovar dig. Till nästa podcast så ska jag stoppa i en Tiesto, och bara för dig.
Jag spelar ute ofta. Om du går med i facebookgruppen så meddelar jag varje gång nåt extra roligt händer.

En annan anonym skriver med inlägget om utlottningen av iPoden:
"det skulle ju avgöras 20onde feb?"
Du har också rätt. Så var det tänkt från början men sen kom jag på mig. Verkar ju dumt att avsluta nåt mitt i en månad. Bättre att ta det när månaden är slut. Right?

Och Mari undrar:
"ååh.. har du nåt bra hemligt recept på extra god kladdkaka eller?"

Mari, jag är hardcore fan av kladdkaka och alla fanatiker, oavsett vad det gäller brukar inte gilla krimskrams som hittas på till. Ibland blandar vi i bitar av vit choklad. Ibland häller vi bara frusna bär vid sidan om.
Men grundreceptet och så som jag gillar att äta den är:
Sätt på ugnen på 200 grader C.
Vispa 2 ägg och 3 dl socker. Blanda till 1 krm salt, 1 tsk vaniljsocker, 4 msk kakao och 1,5 dj vetemjöl och vispa mer. Häll i 1 dl flytande margarin i smeten och rör om. Nu har du en färdig smet. Häll den i en form, ställ den i ugnen och vänta 15-20 minuter.

Smaklig måltid!

Fan också vad sugen jag blev nu...

Omröstningen är över och majoriteten tror inte att jag kommer kunna hålla mig. Tack för den.
Än så länge har jag lyckats. Fast än en kompis till mig bakade en och la den framför mig förra veckan. Schyssta kompisar man har...

Alex Sayz kladdkakeblogg
www.alexsayz.com
__________________________________________________________________

Good to look back and conclude what is not finished.
I will answer a few comments today and go through my problem with kladdkaka (Swedish brownie).

When I put out the last podcast an anonymous wrote:
"Good selection of songs, a Tiësto had not hurt;) Do you play live? Where and when in this case?"
You are right anonymous. I should have a Tiesto in it, especially since I had Tiesto productions in previous podcasts. But when I mixed the last one I didn´t find anything that suited the rest of the mix. But I promise you. For the next podcast I'll put in a Tiesto just for you.
Yes, I play live often. Join my facebookgroup. I always put up the good events there.

Another anonymous comment on the drawing for the iPod:
"it should end 20th of February?"
You´re also right. This was intended from the beginning but then it came to me. Seem foolish to conclude something in the middle of a month. Better to end the drawing when the month is over. Right?

And Mari wonder:
"Ooh .. do you have some secret recipe for extra delicious kladdkaka?"

Mari, I am a hardcore fan of kladdkaka and all fanatics, whatever the case is do not like extras on the original. Sometimes we mix in pieces of white chocolate. Sometimes we just eat with frosen berries on the side of the cake.
But the basic recipe and the way I like to eat it:
Turn on oven to 200 degrees C.
Beat 2 eggs and 3 dl sugar. Mix 1 krm salt, 1 tsp vanilla sugar, 4 tbsp cocoa and 1.5 dj flour and mix more. Pour in 1 dl of liquid margarine in batter and stir. Now you have a finished batter. Pour into a form, put it in the oven and wait 15-20 minutes.

Bon appetit,

Damn I want kladdkaka...

The poll is over and the majority do not think I will be able to not eat kladdkaka until I´ll go to Miami. Thank you for that.
So far I have succeeded. Eaven thou a friend of mine baked one and put it in front of me last week. Nice friends I have ...

Alex Sayz kladdkaka blog
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se