My Vestax VCM-600


Äntligen! Efter 11 månaders väntar har jag min nya leksak hemma. Det ryktas om att jag är först i Sverige med denna manick. Det lilla jag hunnit leka med den visar att den kommer vara min bästa vän på spelningar så fort jag rippat och katalogiserat mina skivor. Det är 2 månaders heltidssyssla men det är det värt.
Kanske lägger upp en film när jag är varm i kläderna och mixar crazy.

Alex Sayz dj blogg
www.alexsayz.com

___________________________________________________________________

Finally! After 11 months of waiting, I have my new toy at home. The rumor says that I am the first in Sweden with this gadget. The little time I spent with it today shows that it can be my best friend on the gigs as soon as my cd´s are ripped and cataloged. It is a 2 months' full-time job but it will be worth it.
I might upload a videoclip when I'm feeling comfortable with it and make crazy mixes.

Alex Sayz dj blog
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se