Abstinence

Det har gått över en vecka nu... Jag har börjat darra. Fryser, hallucinerar, kallsvettas. Det tar inte slut! JAG BEHÖVER EN DOS KLADDKAKA!!! 56 j...a dagar kvar! Kommer jag att kunna hålla mig?
Jag tycker vi kör en omröstning så jag får se hur disciplinerad ni tror jag är. Och jo, jag kommer att vara ärlig. Har jag ätit innan dess så lovar jag lägga upp en smarrig bild där jag sitter i smutsigt, vitt "wifebeater" linne där jag kladdat ner mig helt med den bruna söta röran och med världens bredaste leende på ansiktet.

Mari frågar efter recept. Hmm ska jag verkligen berätta?

Imorgon kommer nya podcasten. Så fort den syns på iTunes så skriver jag.

Alex Sayz dj blogg
www.alexsayz.com
__________________________________________________________________
It has been over a week now ... I have started to tremble. Freezing, hallucinating, cold sweats. It does not stop! I NEED A DOSE OF KLADDKAKA! 56 f....ng days left! Will I be able to keep away from it?
I think we put up a poll so I can see how disciplined you think I am. And yes, I will be honest. Have I eaten before 1st of march, I promise to upload a picture in which I sit in a dirty, white "wifebeater" linen which I scribbled me down completely with the brown sweet mess and with the world's widest smile on my face.

Tomorrow, the new podcast comes out. As soon as it appears on iTunes, I´ll let you lnow.

Alex Sayz dj blogg
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se