Underliga dj-bås och studiomöbler

God fortsättning. Det var några dagar jag skrev här.

Årets första helg och spelningar var på nattklubbar jag aldrig spelat på. Båda ställena överraskade med unika dj-bås. Jag har spelat i 14år men denna helg blev en annorlunda upplevelse.
På fredagen kom jag till nattklubben, hälsade lite vänligt som man gör när man är ny på ett ställe, tittade mig omkring och såg nåt litet som jag gissade var dj-båset. Tog en närmare titt och visst var det så. Utan att överdriva hade jag ca 12cm från mitt vänstra höftben till ena sidoväggen och 10cm från mitt högra höftben till det andra. Jag tror att det är det minsta dj-bås jag någonsin spelat i.

Lördagens nattklubb var nyrenoverat och de hade även passat på att bygga ett nytt dj-bås. Sweet tänkte jag när jag såg att båset var upphöjt ca 1m. Det fanns inga trappor till båset! Man fick klättra upp. Min första tanke var att de hade glömt bygga trappor men sen när jag började spela märkte jag något. Gäster som vill önska musik (oftast tjejer) måste sträcka på sig för att kunna komunicera med djn. Djn måste böja sig mot personen för att höra vad mänskan vill och då får första parkett till gästens u-ringning. Jag visste att det fanns fuskbyggare, men det är nytt för mig med kinkybyggare.

Julhelgen har gett mig chansen att möblera om i studion. Jag får knasigt ont i ryggen av att sitta och jobba hela dagarna så jag har länge tänkt på att investera i ett höj och sänkbart bord. Sagt och gjort blev det en tur till Ikea för lite shopping. Här en före och efter bild.
Da bläv ju braa!

Före här med en mystisk person
Och efter utan mystisk person
Alex Sayz dj blogg
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se