Och öronen trillar av...

Det är väl inte så himla ovanligt att en dj får tinnitus. Det har jag haft senaste 8 åren och det har jag fått lära mig att leva med. Men sådana dagar som idag... Där man först gör klar en låt och fortsätter med en annan, framför högtalare i 10 timmar. Då känns det verkligen som öronen trillar av. Men som man skulle säga på engelska, it´s for a good cause.
Fick i uppdrag häromdagen att göra remix till en superstjärna. Det kommer att bli en feeet remix. Håller det hysch hysch tills den är klar. Sen lägger jag upp den för allmän rakning.


Vill upplysa om kanske en av Sveriges framtidshopp inom electroscenen. Andy Harding kallas han. Han håller på med remix till min Fascination. Ska bli spännande att höra.
Här är en remix han gjort på Prison Break låten med lite rumpshake.
Helt sjukt... Redan fredag imorgon! Veckorna går så sjukt fort.

Alex Sayz dj blogg
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se