Ett efterlängtat samtal...

Alla som känner mig vet att jag är väldigt rastlös av mig. Måste hända saker och ting hela tiden. Så nu senast under julhelgerna har jag blivit smått tokig eftersom alla som arbetar i kontor på något sätt har varit lediga en längre period. Men nu är helvetet över och det är full fart igen.

Idag fick jag ett samtal från England från förlaget som skrivit texten till min låt Fascination (chasing dreams). Spännande grejer på G...

Nu början all hekt för alla som arbetar med klubbmusik. Då menar jag dom riktigt stora lirarna. I mars är det Miami winter music convetion. Det är årets mässa för alla freaks som mig. Där presenteras alla låtar som ska spelas på dansgolven på Ibiza i sommar. Håll tummarna för Alex Sayz...


Alex Sayz dj blogg
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se