Att folk orkar...

Spännande spelning igår...
Det kommer en vuxen människa i 40 års åldern med kaxig attityd och säger: BYT MUSIK!
Han höll på i säkert i en timme. Jag sa till honom att det är lättare om du säger vad du vill ha istället för att gnälla på att jag ska byta musik. Nej, han fick ju inte till nåt. Fortsatte...BYT MUSIK, JÄVLA SKIT MUSIK! bla bla bla bla...
Till sist ignorerade jag honom och lekte upptagen. Då börjar han med att banka på plexiglaset och hotade men att han ska stå utanför och ge mig stryk. Sen fortsatte han mucka gräl med folk som stod vid dj-båstet om att jag spelade kass musik. Och slutligen gick han till garderoben och hotade med att han skulle bråka med mig tills vakterna slutligen slängde ut honom.

Att folk orkar! Det verkar som om en ny trend är född. Folk vill inte önska en särskild låt utan vill att man ska byta musik. Jag får höra det flera gånger per kväll. Ok att en dj ska kunna läsa av dansgolvet men det är fruktansvärt svårt att veta vad en (1) människa vill ha när de säger byt musik, eller ännu bättre, när det vill ha roligare musik. Vad är roligare musik? Nåt som Adam Sandler sjunger?
Gott folk, jag erkänner... Jag är inte Henrik Fexeus. Jag kan inte läsa människors tankar!

Alex Sayz dj blogg
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se