Sommaren på "färjan"

Undrar.
Hur kommer det sig att när man blir pensionär blir man antingen väldigt bitter eller så är man hur gullig som helst? Varför finns det ingenting däremellan? Om jag fortfarande har den här bloggen igång när jag är 65+ och då är av den bittra sorten, kan ni väl vara snälla och påpeka det för mig? Eller skjut mig. Vilket som.

Eftersom jag befinner mig på Ålands hav tänkte jag lägga upp en gammal videoklipp då jag spelade på "Färjan". Eller nej förresten. Sparar den till imorgon för jag kom att tänka på en sak.
På färjan har jag haft några av mina roligaste spelningar. Jag har spelat för 9000 pers. på regnig strand, utomlands och massa annat kul men sommaren 2007 spelade jag på den numera berömda kryssningsbåten och det var nog det roligaste. På somrarna brukar de utöka med ett till dansgolv ute på däck och köra house music. Underbart! Folk stod på borden och dansade, man såg solen gå ner för att någon timme senare gå upp igen innan det var dags att sluta spela. Hittade en gammal bild. mmmm...

Vill ha sommar nu!

Alex Sayz from the houseblogg
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se