Roligaste spelningen på Riddar Jakob

Shit va det var kul igår! Gårdagen och kvällen då jag körde Sayzsation Live är nog det roligaste jag upplevt på Riddar Jakob. Huuur mycket folk som helst och sån sjuk bra partystämning.
Vissa kvällar är dj och publik i en härlig fas, det känns som man är precis på samma väglängd när det gäller musik och feeling. Gårdagen var sån kväll. Körde en skön mix av klubbvärldens bästa. Allt från 90-tals favoriter till det hårdaste electron jag hittade i caset. Oavsett vad jag spelade var det extas på dansgolvet. Tomten jag vill ha sådana kvällar varje kväll!

Och så toppar jag mitt ego genom att köra min låt "Hate to love" och folk dansar och skriker precis som om de skulle ha växt upp med den. Galet!
Jag var bara tvungen att filma det :)

Dags att spana efter lite mellandagsrea!

Alex Sayz Dj blogg
http://www.alexsayz.com/
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se