Mitt i marathon.

GOD JUL!!!

Nu är jag mitt i 5 dagars dj race. Två dagar avklarade, tre återstår.


Det hela började med Viking Lines Cinderella personalfest. 80-talet var kvällens tema med allt från råfärsbiffar till benvärmare. Roligt men farligt med alla vänner (personal) och baren så nära till hands...


Julafton blev det några timmars julfirande med familjen för att sen spela på min hemmaklubb, Riddar Jakob. Nu är jag hemma och spelar fyra dagar i rad. Det är kul att julafton har blivit lika stor partydag som juldagen. Knökfullt och massa diskodansy.

Ikväll, juldagen, lär det bli lika mycket folk som igår. Man kanske ska ta sig en stänkare och fira Jesu födelse med en massa house musik. Kom förbi vetja. http://www.riddarjakob.se/
Inom närmaste dagarna ska jag skriva lite om r ´n b folk. Haha jag kommer skapa mig fiender genom denna blogg :)
Alex Sayz Dj blogg
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se