Ingen tar ledigt...

Igår, söndag kontaktade en agent mig från en av Sveriges största bokningsbolag. Det verkar som ingen i nöjesbranschen tar ledigt. Man ska vara ajour dygnet runt, året runt.
Hursom han ville kontraktera mig till deras bolag. Kul! tycker ni. Dilemma tycker jag. Missförstå mig rätt. Det är alltid trevligt att bli signad men det är ett dilemma att välja rätt promoter och vid rätt tillfälle. Nu håller vi på att färdigställa första singeln. Mitt mål är att mestadels spela utomlands. Hur mycket kan dom hjälpa mig med det? Eller tänk om jag skriver ett avtal med dom och två veckor senare ringer ett internationellt bokningsbolag och vill ha mig. Vilka i-lands problem jag har... hahaha

Idag åker jag iväg 10 dagar på östersjöns hav och ska agera ljudtekniker. Som skrivet i tidigare inlägg så tycker jag om att variera mig. Man får bredare vy, nya input och får nya krafter till både musikproduktion och dj sets. Ska bli spännande. Det var länge sen jag tog uppdrag som ljudtekniker.

Hittade en bild på en baltisk kollegas myspace sida. Inget om hennes dj-skills men lite jobbigt med stora händer ;)Alex Sayz from the Houseblogg

www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se