Hoppas på tredje gången gillt

För ett tag sedan skrev jag om att jag hade fått vokalerna från Italien till min låt "Hate to love" och att rösten inte passade. Idag skulle vi spela in en ny person som vi tror skulle passa till låten. Denne har varit aktuell i svensk media senaste tiden. Allt var frid och fröjd tills igår. Då fick jag sms med ursäkter om att det fanns problem och bla bla bla. För mig och min kollega Niklas finns det inga problem, bara lösningar. Sagt och gjort löste vi dennes problem och vi skulle fortsätta. Naj, några timmar före inspelning kom det nya sms med personens verkliga problem. Då är min fråga.
VARFÖR KAN INTE FOLK VARA RAKA OCH ÄRLIGA FRÅN BÖRJAN?
Jag hade inte blivit mer irriterad för att veta sanningen.



Så nu får det fan bli tredje gången gillt. Där med basta!

Är det någon som har Kylie Minouges nummer liggandes hemma? Hon kanske vill sjunga :P



Imorgon börjar mitt dj-maraton. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så jag kan lägga upp riktiga bilder.



Tills dess en Clabbe pose från dj båset.






Alex Sayz dj blogg

www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se