Det går inte alltid framåt

Som tidigare skrivet har jag fått vokalerna till "Hate to love" från den tilltänkta sångerskan. Taggad som fan satte vi oss i studion för att göra klart låten. Och så kom pysningen och all luft rann ur. Rösten passar inte låten!
Då är det bara att börja om från början och jaga tag i ny sångerska. Om jag inte får en sångerska i julklapp kommer allting att bli försenat. Suck...

Som tur är håller vi på med flera låtar samtidigt. Precis innan jag åkte iväg fick jag demosång till en av mina låtar, Chasing Dreams, från en textförfattare som skrivit till Ferry Corsten och andra stora trance stjärnor. Det fanns inte så mycket tid att hänga läpp utan bara sätta igång med att fixa iordning Chasing Dreams istället.

Nu blir det race. Chasing Dreams vs. Hate to love. Vilken låt blir klar först.

Här är originalversionen av Chasing Dreams med världens fetaste musikvideo.From the HouseBlogg

Alex Sayz
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se