Dagens tips

Idag blir det tre tips für alle. En blogg, en artikel och en låt.

Är ni sugna på fler dj bloggar så rekommenderar jag varmt min vän och kollega Johan Svengbergs blogg. Han har alltid nåt sjukt att skriva.Jag hittade en gammal artikel på DN:s hemsida om årets mest omsusade "dj" pryl. Den så kallade Pacemakern. Det är en manick som får plats i handflatan som fungerar som en mp3-spelare och dj enhet. Jag kan inte tänka mig att någon vettig dj skulle använda den på spelningar men rolig pryl att ha på festen. Alla som känner mig vet att jag har ganska lätt för att köpa på mig elektronik, eller prylar överhuvudtaget. Men med just Pacemakern har jag inte känt någon ha begär. Och det händer inte så ofta. Jag lägger nog mina 7000kr som den kostar på något annat, t. ex Vestax kontrollern, VCM-600, som jag skrev om för ett tag sedan. Ooooo vad jag längtar! Nu är det sagt att den ska släppas 20:e januari. Återstår att se...


Till låten då. The Killers "Human" blir dagens låttips. Dock inte originalet. Den lär ni ju hört på alla radiokanaler som går att lyssna på. Låt mig presentera OceloT remix. Även storheter som Armin Van Buuren och Ferry Corsten har gjort remixar på The Killers låt men jag tycker denna mer okändas produktion är roligare. Enjoy.Alex Sayz Dj blogg

http://www.alexsayz.com/
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se