The show must go on!

Japp. Då var gårdagens bravader över och dags att "carpe diem". Var så sjuukt trött efter spelningen igår. Kom hem, tog lite mat ifrån kylen, satte mig framför TV:n och somnade med tallriken i famnen. Men roligt hade vi. Mina närmaste vänner var hemma hos oss. Massa mingel och en hel del snack om politik och bostadsmarknaden. En viss vän var mer pratsam än andra. No names. Närmare midnatt var det dags att ta sig till arbetet och jag är lycklig nog att ha ett jobb där både mina vänner får vara med och dessutom vill vara med. En rolig fest, bra spelning och ännu ett år äldre.
Ok, då har vi lagt det bakom oss och blickar framåt på dagens aktiviteter.
Idag var det bara att vakna och fortsätta. Här sittandes i studion med huvtröja och mjukisbyxor tillsammans med min proddpartner Niklas. Tur att Niklas var piggare än vad jag var/är.


Det är alltid underbart att köra house music men för att hålla fötterna nere på jorden tar jag då och då vanliga dj jobb. Ikväll är en sån kväll och kommer spela massa underbar schlager! Det ni, Alex Sayz goes schlager. Kanske inte borde ha nämnt det...
Er House nej jag menar Schlagerguru
Alex Sayz
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se