Galna japaner och ett år äldre Sayz

Häromdagen blev jag ännu ett år äldre och tänkte "vadå, 29 år är väl inget att fira". Men sen kom jag på att jag jobbar ju varenda helg. När mina vänner är lediga och har lust att vara sociala, då jobbar jag. I och för sig har det aldrig hindrat mig att ha kul och parta under arbetstid men då måste ju mina vänner komma dit jag spelar. Så jag bestämde i sista sekund att vi skulle ha en liten fest, iallafall en förfest. Träffas mingla och snacka skit. Sen tvinga hela gänget att föja med på discodansy när jag gör mina moooves i båset.

Det är så fantastisk med mobiler som man kan skicka bilder direkt till bloggen. Det var faktiskt denna funktion som fick mig att starta bloggen.
Hursom, imorgon lär jag nog lägga upp massa bilder när jag är lite glad i hatten direkt från plats. Be afraid, be veery afraid...

Och så till den galna japanen..
En mc kompis skickade en länk till mig som han tyckte passar bra på en ljudnörd som mig.
Ännu en gång bevisar jag att det är inte utrustningen som styr hur bra man är utan hur kreativ och "open minded" man vågar vara. Som denna galna japan. Han har kopplat elektroder på ansiktet och styr olika ljud med sina ansiktsmuskler. Riktigt rolig!Tills imorgon

er Houseguru Alex Sayz
www.alexsayz.com
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se