Clubbers are global

När jag höll på att vandra i Sundbyberg på dagens plaskiga gator fick jag en a-ha upplevelse och kände mig varm och glad för att jag lyckats bli filosofisk helt plötsligt. Jag antar och hoppas att ni som har råkat hamna här på min sida har någorlunda intresse för klubbmusik. Det jag kom fram till är.... Nu kommer det...Nu..Nu!

HipHop är lokalt medan House är globalt!!! Visst?
Jag menar hur ofta hör man en svensk rappare utomlands eller en israelisk hip hop grupp i Sverige. Men elekronisk musik däremot. Nationsgränserna har suddats ut. One World, One Love.
Tänk om alla var lika bra som oss :) (och nej, jag är inte hög)

På tal om globalt. Laidback luke ligger högt på min lista över duktiga människor som gör remixar. Holländsk skön snubbe med talang och som ständigt verkar le. Jo varför har han talang? Kolla in snubbens studio. En bärbar skit Laptop och ett musikprogram som anses halvoseriöst bland "proffsen" i ett litet sovrum. Och han säger att han alltid gör klart en låt på 4 timmar.
Alla ni som tvekat för att ni inte har rätt utrustning SMÄLL PÅ FINGRARNA! Det är bara att sätta igång och skapa lite skön music.För den här stunden, er Houseguru

Alex Sayz
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se